heyimyours!

WEEK(END)

Ligger i soffan nu efter en hel helg hemma hos min mamma och syster, dock var det bara jag och min fem år yngre syster hemma i huset då jag hjälpte till att vara kattvakt medan de gamla var ute och roade sig, men det passade bra eftersom min sambo inte skulle vara hemma under helgen.

Men nu är jag hemkommen i lägenheten och tänkte inte göra så mycket mer än att mentalt förbereda mig inför måndagsmorgon och en ny arbetsvecka. Min måndag kommer att bli en skön smygstart på veckan då jag börjar först 8.30 och sticker strax innan lunch för utbildning/föreläsning till klockan 15.30 ungefär, vilket känns skönt. Måste ändå säga att veckorna går så himla fort och jag klagar inte, har så himla roliga resor för mig nu i vår och sommar som jag längtar till! Om 54 dagar bär det av till första resan, dock är det inga solsemestrar inbokade detta året (so far), vilket är lite synd men vi kommer att ha fullt upp ändå, men tänker inte avslöja mer än så.

Nu ska jag packa ur väskan jag hade med mig till huset och lägga mig i soffan för att se den sista säsongen av The Killing på Netflix. Älskar kriminalarserier - har ni några tips så hojta till!

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas